03

To Beduggede mænd følges hjem henad morgenen. - Vi fortæller ikke nogen, hvor vi har været, vel? -
Selvfølgelig ikke. Men kan du så ikke lige sige mig, hvor det er vi har været!

En storbarmet servitrice kommer gående i caféen, da en mand rejser sig og tager hende på brysterne med ordene;  "Hva' skal jeg sige? Boller fra Koeberg." Servitricen griber kvikt manden i skridtet og svarer; "Hva' skal jeg sige? Miniflûtes fra Hatting."

Den første gang! Jeg lagde hovedet tilbage, jeg vidste hvad han ville, men jeg ville ikke ville ikke at han gjorde det. Han bad mig åbne lidt mere, så han kunne komme ind. Det gjorde skrækkeligt ondt, og det begyndte at bløde... - det var var første gang jeg fik trukket en tand ud....

Sergenten ser på den menige, som har skilt maskingeværet ad og nu prøver at sætte sammen igen. Så, siger han: - Når jeg ser dig, er jeg sikker på at obersten og du er fælles om noget. - hvordan det hr. sergent? Jo, I er begge to nået så langt inden for militæret, som I kan.

Hos dyrehandleren!  Jeg vil gerne bede om 9 rotter, 21 mus, en pose lopper og en pose kakerlakker, sagde manden til dyrhandleren. -Men hvad skal De dog bruge den mærkelige blandning af dyr til? spurgte han forbavset. - Jeg har sagt min legelighed op, og der står i kontrakten, at jeg skal efterlade den i samme stand, som jeg modtog den!

Tusind tak for de strømper, jeg fik til jul! -Årh det er ikke noget at takke for! -Næ men min mor sagde, at jeg skulle sige tak alligevel!!

Og så var der svenskeren, der ville finde ud af om hans nye røgalarm virkede, så han satte ild til hans hus!!!

Efter at Rødhætte er holdt op med at medvirke i bøger, er hun blevet køkkenassistent og hedder Emhætte!!

Olsen kom ind til købmanden, som havde en rimekonkurrence igang. Olsen lod sig overtale til at finde på et rim: "Det bedste under solen,
har pigerne under kjolen". Købmanden syntes, at det var så godt, at Olsen vandt et kilo kaffe. Da han kom hjem, så konen kaffen
og undrede sig. Olsen forklarede, men gode råd var dyre, for konen var temmelig religiøs. Så han måtte hurtigt finde på et andet rim:
"Det bedste under skyen er kirken i byen". Det faldt lige i konens smag. Da hun næste dag kom ned i butikken, sagde købmanden, at det var en opfindsom mand, hun havde. Ja, sagde konen. Og han har endda kun været der 3 gange. Første gang da vi blev konfirmeret. Anden gang, da vi blev gift, og tredje gang var i søndags, og da måtte jeg vække ham for at få ham ud igen!!!

Hvorfor får døve aldrig sex? - De har aldrig hørt om det.

Hvorfor hyler prærieulvene om natten? - Fordi de ikke kan se kaktusserne.

Hvorfor får negere altid fravær i aftenskolen?  Fordi læreren ikke kan se dem.

Hvorfor bruger kineserne vand som prævention?  Fordi en våd kineser ikke kan knalde.

Hvordan får du en blondine til at gifte sig med dig. Svar: Du siger hun er gravid, Hvad spørger hun så om. Svar: er det mit!

Briller! Slog du op med kæreste, bare fordi hun fik briller? -Nej hun slog op med mig!

Hvad får man hvis man krydser en patient og en komiker? - en syg humor!

Matematik-læreren til lille Per:  -hvis din søster har 5 æbler, og du tager to af dem, hvad får du så?  -Et par flade!